طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی


طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی



طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی
طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی :
ابتدا گوشت را خرد کرده به اندازه یک بند انگشت.در واقع 6 لیوان گوشت می خواد. 1 لیوان سرخالی خلال بادام هم می خواد. آنها را مخلوط کرده و آب بر روی آن ریخته و روی حرارت گاز گذاشته . زمانی که جوشید و کف کرد توی سافی ریخته و با آب سرد شسته.سپس روی آن آب ریخته و می پزیم یعنی در قابلمه می ریزیم. سپس پیاز داغ می ریزیم روی اون و بعد از پختن گوشت و خلال می بایست 5 عدد لیمو امانی به اضافه 2 قاشق رب سرخ شده و 5/2 قاشق غذاخوری زرشک سیاه ریخته .در واقع زرشک را یک ربع به کشیدن خورشت می ریزیم.ضمنا ادویه ، دارچین ، زعفران و نمک . زرد چوبه هم چیزهایی است که بعدا به آن اضافه می کنیم.
طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی
طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی
پیازها را خلالی كرده و در روغن كمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید
مواد لازم:
گوشت گوسفندی500 گرم
خلال بادام250 گرم
زرشك سیاه :2 قاشق غذاخوری
پیاز3 عدد
زعفران آبكرده 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری
زردچوبه یك‌دوم قاشق مرباخوری
نمك و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پیازها را خلالی كرده و در روغن كمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید. حالا روی مواد آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود.
در این مرحله بادام‌ها را شسته و كمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید. بعد رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید و همراه با نمك و فلفل به خورش اضافه كنید. بعد از گذشت مدتی زرشك را به عنوان ترشی به خورش اضافه كنید و استقامت كنید تا غذا جا بیفتد.




کوفته بادمجان

1:

فریبا جان این جا دونوع گذاشتی؟ یکی با رب یکی بی رب؟
توی قسم اول نوشتی که گوشتها رو سپس پخت در صافی ریخته ومی شوریم این کار واسه چیه کفها رو که موقع پخت جدا میکنیم که ،تازه تمام مواد غذایی واب گوشت که از بین میره


آموزش طرز تهیه دلمه مرغ و برنج

2:

هر دو رب داره
من اولی رو درست می کنم و فرقش با پایینی اینه که در قسمت بالایی لیمو امانی هستفاده میشه فقط همین ! خب این دو نوع طرز تهیه رو گذاشتم .


پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند
.


چیپس سیب زمینی
.


سیب زمینی خلالی توی فر
شما هر طور راحتی
در ضمن عزیزم فقط موقع کف کردن در مرحله اول پخت، اگه آبش رو بریزیم خورش خیلی شفاف میشه


58 out of 100 based on 23 user ratings 348 reviews