چه نانی بخوریم که چاق نشویم؟


چه نانی بخوریم که چاق نشویم؟



چه نانی بخوریم که چاق نشویم؟





[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متخصصان سلامت و تغذیه تاکید دارند که اگر از اضافه وزن خود نگران هستید باید در انتخاب نوع نان مصرفی‌تان دقت داشته باشید.

به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ نتایج یک بررسی نشان می‌دهد افرادی که از نان سفید مصرف می‌کنند نسبت به مصرف کنندگان نان سبوس‌دار بیشتر به اضافه وزن مبتلا می‌شوند. در این بررسی متخصصان به مطالعه عادات غذایی و وزن بیش از 9200 فارغ التحصیل دانشگاه اسپانیا در مدت پنج سال پرداختند.

به گفته متخصصان، افرادی که همزمان از نان سفید و نان سبوس‌دار مصرف کرده بودند در معرض افزایش وزن نبودند در حالی که افرادی که فقط از نان سفید مصرف می‌کردند 40 درصد بیشتر در معرض اضافه وزن و چاقی بودند.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، «میگوئل مارتینز گونزالز» از دانشگاه ناوارا اسپانیا گفت: ارتباط قابل توجهی بین مصرف نان سبوس‌دار به تنهایی و چاق شدن وجود نداشت که این امر ممکن است به دلیل نوع کربوهیدرات، محتوای فیبر خوراکی و دیگر ترکیب‌های موجود در نان سبوس‌دار باشد.

انتهای پیام



قیچی زنگ زده جامانده از عمل جراحی، جان مرد مجرد را گرفت/ پلیس به دنبال پزشک سهل انگار

1:



98 out of 100 based on 58 user ratings 758 reviews