نگهداری عسل چگونه است؟


نگهداری عسل چگونه است؟




    نگهداری عسل چگونه است؟

پاسخ :


طرز تهیه رولت تخم مرغ با سس گشنیز|چینی| چیست؟ چگونه رولت تخم مرغ با سس گشنیز|چینی| درست

1:



طرز تهیه اردك سرخ شده با سس میوه|چینی| چیست؟ چگونه اردك سرخ شده با سس میوه|چینی| درست

.
طرز تهیه كلوچه ستاره ای خرما |چینی| چیست؟ چگونه كلوچه ستاره ای خرما |چینی| درست کنم؟

عسل برابر 4 و به شدت اسیدی هست،‌ بنابراین باید از نگه‌داری اون در ظروف فلزی خودداری کرد.


طرز تهیه تارت فرنی دار |چینی| چیست؟ چگونه تارت فرنی دار |چینی| درست کنم؟
چون سپس مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب می‌شود و ذرات فلز که به همراه عسل وارد بدن می‌شود، برای انسان مضر هست.


طرز تهیه مخلوط توپی میگو و قارچ|چینی| چیست؟ چگونه مخلوط توپی میگو و قارچ|چینی| درست کنم؟
برای نگه داری عسل در حجم زیاد ظروف هستیل و گالوانیزه و برای مصارف خانگی ظروف شیشه ای، لعابی و سفالی توصیه می‌شوند.


طرز تهیه مخلوط پفكی پیازچه و كنجد |چینی| چیست؟ چگونه مخلوط پفكی پیازچه و كنجد |چینی|
ظرف عسل را نباید در باز، در اتاق یا یخچال نگه داشت، ‌زیرا عسل، ‌آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب کرده و پس از مدتی، رقیق و آبکی می‌شود.


طرز تهیه كلوچه گوشت و مرغ |چینی| چیست؟ چگونه كلوچه گوشت و مرغ |چینی| درست کنم؟
عسل، بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب می‌کند.


طرز تهیه رولت گوشت و تن ماهی|چینی| چیست؟ چگونه رولت گوشت و تن ماهی|چینی| درست کنم؟
بنابراین نباید اون را نزدیک موادی چون پارافین، قیر، بنزین و ماهی‌های دودی و … نگه داشت.

در نزد عامه عسل متبلورشده و شکرک‌زده عسل تقلبی شناخته می‌‌شود که این باور صحیح نیست ولی فروشندگان عسل برای از بین بردن شکرک و جلوگیری از متبلور شدن اون عسل را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت حدود "65" درجه سانتی‌گراد نگه داشته و سپس اون را سرد کرده و بسته‌بندی می‌نمايند تا عسل اون‌ها شکرک نزند.

چون حرارت دادن عسل همه ذرات جامد موجود را به مایع تبدیل می‌کند و مانع شکرک‌زدن عسل می‌شود.

در ضمن بهترین دما برای نگه‌داری عسل "7" تا "12" درجه سانتی‌گراد هست..

منبع: groohashpazi.blogfa.com



آشپزباشی در تاریخ 23 شهریور ماه سال 1391 در ساعت 11:53 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.


80 out of 100 based on 70 user ratings 1070 reviews